Đề kiểm tra học kì I môn Tiếng Anh Lớp 6 - Đề 3 - Năm học 2018-2019 - Trường THCS Sài Đồng (Có đáp án)

Question 1: How was the first day of the trip? A. bad B. normal C. good D. better

Question 2: Where did they have a bike ride? A. sea B. valley C. desert D. mountain

Question 3:Which place did they visit? A. valley B. a Dao people village C. a village D. town

Question 4: How did his parents feel? A. boring B. nervous C. scared D. interesting

 Listen and choose the best answer to fill in the blanks. (8pts)

Question 5:Tomorrow morning, we are having a __________.

A. campfire B. treasure hunt C. picnic D. cooking contest

Question 6: In the afternoon, we are visiting a milk farm to see how ______ and butter are made.

A. eggs B. cake C. cheese D. milk

Question 7: The kids are talking about their _____________ in the world in public speaking class .

A favourite country B. favourite food C. favourite drink D. favourite subjects

Question 8: On the third day, there’s a World Food Festival at the camp in the ___________.

A. afternoon B. evening C. morning D. midnight

 

doc3 trang | Chia sẻ: yencn352 | Lượt xem: 393 | Lượt tải: 0download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Đề kiểm tra học kì I môn Tiếng Anh Lớp 6 - Đề 3 - Năm học 2018-2019 - Trường THCS Sài Đồng (Có đáp án), để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Sai Dong secondary school THE FIRST TERM ENGLISH TEST CLASS 6- NO 03 Full name:.. PERIOD 53 (Time 45’) Class: 6A Date of doing the test: 10 / 12/ 2018 A .Listening. Listen then choose the best option: (8pts) Question 1: How was the first day of the trip? A. bad B. normal C. good D. better Question 2: Where did they have a bike ride? A. sea B. valley C. desert D. mountain Question 3:Which place did they visit? A. valley B. a Dao people village C. a village D. town Question 4: How did his parents feel? A. boring B. nervous C. scared D. interesting Listen and choose the best answer to fill in the blanks. (8pts) Question 5:Tomorrow morning, we are having a __________. A. campfire B. treasure hunt C. picnic D. cooking contest Question 6: In the afternoon, we are visiting a milk farm to see how ______ and butter are made. A. eggs B. cake C. cheese D. milk Question 7: The kids are talking about their _____________ in the world in public speaking class . A favourite country B. favourite food C. favourite drink D. favourite subjects Question 8: On the third day, there’s a World Food Festival at the camp in the ___________. A. afternoon B. evening C. morning D. midnight B. Pronunciation: (8 pts) Choose the word whose underlined part pronounced differently from the others. (4pts) Question 9: A. special B. celebrate C. summer D. blossom Question 10: A. close B. homework C. month D. photo Choose the word whose stress is different from that of the others. (4pts): Question 11: A. decorate B. pagoda C. furniture D. relatives Question 12: A. essential B. apartment C. present D. museum C. Grammar and vocabulary: (20pts) Choose the best answer to complete the sentences. (16pts) Question 13: Students .. cheat at exams. Teacher will punish them. A. should B. shouldn’t C. must D. have to Question14: “ Will you have a test tomorrow?” “ No, I .....” A. won’t B. am not C. will D. don’t Question 15: Sahara is the world ... desert. We shouldn’t stay there too long. A. hotest B. hotter C. hottest D. most hot Question 16: That river is seriously .... because we can’t see any fish there. A. clean B. boring C. fantastic D. polluted Question 17: “.. floors does your school have? It has 5 floors. A. How many B. How much C. How long D. How far Question 18: Doraemon ... chubby cheeks. He looks so cute. A. is B. have C. has D. are Question 19: “Would you like to join with us at the Burning Stage show of BTS band?” “ ....” A. Yes, I would! B. No, I can’t C. No, I’m not D. Yes, I’d love to Question 20 At the summer camp, students can take part ... an art workshop. A. on B. in C. to D. of Identify mistake in each sentence. (4pts) Question 21: In the department store, there are a lot of interesting thing for our new home. A B C D Question 22: What do you usually do at break time? I am chatting with my friends. A B C D D. Reading: Read the text then write T ( True) or F ( False) beside each sentence: (12pts) Lunar New Year is one of the festivals celebrated in some Asian countries. It is the greatest Vietnamese festival. It is called Tet in Viet Nam. It usually takes place between the end of January and the beginning of February. Celebrations begin with the family gathering dinner which is held on the New Year's Eve, Every member of the family is waiting for joining this family feast. The feast usually includes Banh Chung or Banh Tet, spring rolls, chicken and some other special food. The children usually wear new clothes and go with their parents to visit their grandparents and relatives. The children say "Happy New Year" to all the people they visit and are often given lucky money in red envelopes. They are very happy. Question 23: Lunar New Year is one of the biggest festivals in Viet nam. Question 24: It takes places between the beginning of January and the end of February Question 25:The family gathering dinner is held on New year’s Day . Question 26: Family members really like the feast. Question 27:The feast includes Banh Chung or Banh Tet, spring rolls, chicken and some other special food. Question 28:Children are given lucky money in black envelopes. Choose the best answer for these following questions (8pts) I live in a house near the sea. It is an old house, about 20 years old, and it is not very large. There are two bedrooms upstairs but no bathroom. The bathroom is downstairs next to the kitchen and there is a living room where there is a lovely old fireplace. There is a garden in front of the house. The garden goes down to the beach and in spring and summer there are flowers everywhere. I live alone with my dog, Boxer but we have many visitors. Many of my friends work in the city, so they often stay with me because they want to relax. I love my house for many reasons: the garden, the flowers in summer, the fire in the winter, but the best thing is the view from my bedroom window. Question 29: How old is the house? A over 20 years B about 20 years. C no information. D 10 years Question 30: Does the house have the bathroom down stair? A Yes, it does B Yes, it is C No, it doesn’t D No, it isn’t Question 31: Who lives with the writer at the house? A his friends B his brothers C his parents D his dog Question 32: What is the best thing the writer loves about his house? A the garden B flowers C the view D the fire in the winter E. Writing: Rewrite the sentences. Use the clues given in the brackets.(4pts) Question 33: There is a microwave, a dishwasher and a cupboard in my kitchen. => My kitchen . Question 34: Amazon jungle is older than any other jungles in the world. => Amazon jungle is .. Make sentences using cue words. (12pts) Question 35: Ha Long Bay/ one of the most beautiful natural wonders / Viet Nam . Question 36: It/ be/ Quang Ninh Province, /about 100 kilometers/ Ha Noi. . Question 37:. Ha Long Bay / famous / its beautiful islands and caves. . Question 38: Tuan Chau / the / big/ island / in Ha Long Bay. . Question 39: Tourist/ must/ take/ boat trip / the islands. . Question 40: We/ can/ enjoy / delicious seafood / cool air / here. .. ANSWER KEY FOR THE FINAL TEST CLASS 6 No 03 I. MULTIPLE CHOICE Question Answer Question Answer Question Answer Question Answer 1 C 9 A 17 A 25 F 2 D 10 C 18 C 26 T 3 B 11 B 19 D 27 T 4 D 12 C 20 B 28 F 5 B 13 B 21 C 29 B 6 D 14 A 22 C 30 A 7 A 15 C 23 T 31 D 8 C 16 D 24 F 32 C II. WRITING Question33: My kitchen has a dishwasher, a cupboard and a microwave Question34:Amazon jungle is the oldest jungle in the world Question35:Ha Long Bay is one of the most beautiful natural wonders of Viet Nam Question36:It is in Quang Ninh Province, about 100 kilometers from Ha Noi. Question37:Ha Long Bay is famous for its beautiful islands and caves Question38:Tuan Chau is the biggest island in Ha Long Bay. Question39:Tourists must take a boat trip around the islands. Question40:We can enjoy delicious seafood and cool air here. BGH DUYỆT ĐỀ NHÓM TRƯỞNG NGƯỜI RA ĐỀ Lê Thị Hồng Thái Phùng Lệ Minh Vũ Thu Hằng

File đính kèm:

  • docde_kiem_tra_hoc_ki_i_mon_tieng_anh_lop_6_de_3_nam_hoc_2018_2.doc