2 Đề kiểm tra học kì I môn Tiếng Anh Lớp 6 - Năm học 2018-2019 - Trường THCS Sài Đồng (Có đáp án)

A. Listening: Choose the best answer to complete the sentence.(8ps)

Question 1:Today we had a __________to the mountains and visited a Dao village .

 A. bike ride B. horse ride C. drive D. motor ride

Question 2: In the afternoon, We are visiting a ____________.

A. farm B. fruit tree farm C. milk farm D. rice farm

Question 3: We want to see how __________ and butter are made.

A. cheese B. milk C. butter D. sugar

Question 4:After that we are opening the_____________.

 A. English speaking class B. English speaking contest

 C. public speaking class D. public speaking contest

 Choose the best answer for the questions: (8ps)

Question 5: What are the kids talking about?

 A. favorite country B. favorite city C. favorite village D. favorite school

Question 6: When is the World Food Festival at the camp?

 A.In the morning B. In the afternoon C. In the evening D. At lunch time

Question 7:What are they cooking?

 A. vegetables B. rice C. special food D. unique dish

Question 8: Are they having a big party by the pool?

 A. Yes, they do B. Yes, they are C. No, they don’t D. No, they aren’t

 

docx6 trang | Chia sẻ: yencn352 | Ngày: 31/08/2021 | Lượt xem: 102 | Lượt tải: 0download
Bạn đang xem nội dung tài liệu 2 Đề kiểm tra học kì I môn Tiếng Anh Lớp 6 - Năm học 2018-2019 - Trường THCS Sài Đồng (Có đáp án), để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Sai Dong secondary school THE FIRST SEMESTER ENGLISH TEST CLASS 6 Full name: Period 53- Time : 45’ No: 02 Class: 6A.. Date of doing the test: 10 / 12 / 2018 Listening: Choose the best answer to complete the sentence.(8ps) Question 1:Today we had a __________to the mountains and visited a Dao village . A. bike ride B. horse ride C. drive D. motor ride Question 2: In the afternoon, We are visiting a ____________. farm B. fruit tree farm C. milk farm D. rice farm Question 3: We want to see how __________ and butter are made. cheese B. milk C. butter D. sugar Question 4:After that we are opening the_____________. A. English speaking class B. English speaking contest C. public speaking class D. public speaking contest Choose the best answer for the questions: (8ps) Question 5: What are the kids talking about? A. favorite country B. favorite city C. favorite village D. favorite school Question 6: When is the World Food Festival at the camp? A.In the morning B. In the afternoon C. In the evening D. At lunch time Question 7:What are they cooking? A. vegetables B. rice C. special food D. unique dish Question 8: Are they having a big party by the pool? A. Yes, they do B. Yes, they are C. No, they don’t D. No, they aren’t B . Phonetic: Choose the word that is pronounced differently from the others.(4ps) Question9: A. celebrate B. special C. city D. rice Question10: A. sofa B. old C. home D. mother Choose the word that has stress differently from the others.(4ps) Question11: A. cuisine B. cupboard C. careful D. narrow Question12: A. fantastic B. between C. plaster D. polluted C. Grammar and vocabulary: Choose the best answer to fill in the blank.(16ps) Question13: __________ floors does your house have.? It has three floors A. How much B. How many C. How D. How far Question14: The students _______ a class meeting tomorrow. A. have B. has C. will have D. to have Question15: Which mountain is ___________? Fansipan or Mount Everest. A. high B. higher C. highest D. the highest Question16: Preparing for my picnic, I put all my things in my ________ . A. backpack B. plaster C. shoes D. sleeping bag Question17: Students ________throw rubbish in their class. A. will B. should C. shouldn’t D. won’t Question18: On Sunday, Phuong often ________ his parents in the field as usual. A. will help B. helps C. help D. is helping Question19: Would you like to come to my house for lunch? ____________ A. Yes, I’d love to. B. Yes, let’s C. No, I wouldn’t D. No, I don’t Question20: Vietnamese people don’t eat shrimps ________ New Year's Day. A. in B. at C. during D. on Identify mistake in each sentence. (4ps) Question 21: Our school is big, it has three building. A B C D Question 22: The boys play soccer in the playground at the moment. A B C D D. Reading: Read the passage and write true(T) or false (F) (12ps) Tet is a national and family festival . It is an occasion for every Vietnamese to have a good time together. At Tet, people decorate streets and public buildings, almost all shops are crowded with people shopping for Tet. Tet is a time for family gatherings. At home, everything is tidy; people cook special food. Parents give children lucky money in red envelopes. Tet is also a time for peace and love. During Tet, friends, relatives, and neighbors give each other their best wishes for the new year. Question 23: Tet is an occasion for every Vietnamese to have a good time together. Question 24: The shops aren’t crowded with people shopping for Tet. Question 25: Everything is tidy at Tet. Question 26: Lucky money is put in blue envelopes. Question 27: Tet is a time for happiness and love. Question 28: People give each other best wishes for the new year. Read the passage and choose the best answer for the questions.(8ps) My name is Tam. I'm in the sixth grade at Nguyen Binh Khiem Secondary School. I like to learn Math because it helps me to develop my thinking. I spend much of my time doing Math exercises. I don't like English because remembering English words and structures are very difficult for me. My teacher encourages me a lot. She gives me some English books, and she shows me how to remember words better. I hope that my English will be better in the second semester. Question 29: Which grade is Tam in? eight B. seven C. six D. nine Question 30: What subject doesn’t he like? Math B. English C. Music D. Literature Question 31: Is it difficult for him to remember English words and structures? Yes, it is B. Yes, it does C. No, it isn’t D. No, it doesn’t Question 32: What does his teacher give him? a book B. comic books C. math books D. English books E. Writing: Rewrite the sentences.(4ps) Question 33: There are thirty seven classrooms in our school. Our school ____________________________________________________ Question 34: No city in Viet Nam is more peaceful than Ha Noi. Ha Noi _______________________________________________________ Complete the following sentences. Use the words given. (12ps) Question 35: Hue / one of /oldest cities / in central Viet Nam. _________________________________________________________ Question 36: It / have/ famous river, the Perfume River. _________________________________________________________ Question 37: You should / take / trip/ the river. _________________________________________________________ Question 38: You must / visit/ Imperial City/ Tu Duc museum. _________________________________________________________ Question 39: The food/ delicious/ so many people/ travel here/ the cuisine. __________________________________________________________ Question 40: I/ visit Hue / my family next summer. __________________________________________________________ ĐÁP ÁN BÀI KIỂM TRA HOC KI I MON TIENG ANH No 2 LỚP 6(2018-2019) I. MULTIPLE CHOICE Question Answer Question Answer Question Answer Question Answer 1 A 9 B 17 C 25 T 2 C 10 D 18 B 26 F 3 B 11 A 19 A 27 F 4 C 12 C 20 D 28 T 5 A 13 B 21 D 29 C 6 A 14 C 22 B 30 B 7 D 15 B 23 T 31 A 8 B 16 A 24 F 32 D II. WRITING Question 33: Our school has thirty seven classrooms. Question 34: Ha Noi is the most peaceful city in Viet Nam. Question 35: Hue is one of the oldest cities in central Viet Nam. Question 36: It has a famous river, the Perfume River. Question 37: You should take a trip on the river. Question 38: You must visit the Imperial City and Tu Duc museum. Question 39: The food is delicious so many people travel here for the cuisine. Question 40: I will visit/ am visiting Hue with my family next summer. BGH Nhóm trưởng Người ra đề Lê Thị Hồng Thái Phùng Lệ Minh Cao Thị Thủy Sai Dong secondary school THE FIRST SEMESTER ENGLISH TEST CLASS 6 Full name: Period 53- Time : 45’ No:04 Class: 6A.. Date of doing the test: 10 / 12 / 2018 A.Listening: Choose the best answer to complete the sentence.(8ps) Question 1: Today we had a _____to the mountains and visited a Dao village . A. motor ride B. horse ride C. drive D. bike ride Question 2: In the afternoon, We are visiting a ____________. Rice farm B. milk farm C. rice farm D. farm Question 3: We want to see how _________ and butter are made. sugar B. cheese C. milk D. butter Question 4: After that we are opening the_____________. A. English speaking class B. English speaking contest C. public speaking contest D. public speaking class Choose the best answer for the questions: (8ps) Question 5: What are the kids talking about? A.Favorite school B. favorite country C. favorite village D. favorite city Question 6: When is the World Food Festival at the camp? A.In the evening B. In the afternoon C. In the morning D. At lunch time Question 7: What are they cooking? A. vegetables B. unique dish C. special food D. rice Question 8: Are they having a big party by the pool? A.Yes, they are B. Yes, they do C. No, they aren’t D. No, they don’t B . Phonetic: Choose the word that has the underlined part differently from the others.(4ps) Question9: A. nice B. special C. bicycle D. cinema Question10: A. judo B. home C. bother D. pagoda Choose the word that has stress differently from the other.(4ps) Question11: A. museum B. firework C. garden D. picture Question12: A. between B. fantastic C. polluted D. valley C. Grammar and vocabulary: Choose the best answer to fill in the blank.(16ps) Question13: Which mountain is __________? Fansipan or Mount Everest A. higher B. the highest C. high D. highest Question14: Preparing for my picnic, I put all my things in my ________ . A. sleeping bag B. backpack C. shoes D. plaster Question15: Students ________throw rubbish in their class. A. should B. can C. shouldn’t D. must Question16: At weekend, Tuan often ________ his parents in the field as usual. A. is helping B. help C. helps D. will help Question 17: Would you like to come to my house for lunch? ____________ A. No, I wouldn’t B. Yes, I’d love to C. No, I don’t D. No, I would Question18: Vietnamese people don’t eat shrimps ________ New Year's day. A. in B. on C. at D. during Question19: ___________ floors does your school have? It has four floors. A. How B. How far C. How much D. How many Question20: The students _______ a class meeting tomorrow. A. will have B. to have C. has D. have Identify mistake in each sentence. (4ps) Question 21: My house has a kitchen, a living room and two bed room. A B C D Question 22: The girls read books in the library at present. A B C D D. Reading: Read the passage and write true(T) or false (F) (12ps) Tet is a national and family festival . It is an occasion for every Vietnamese to have a good time together. At Tet, people decorate streets and public buildings, almost all shops are crowded with people shopping for Tet. Tet is a time for family gatherings. At home, everything is tidy; people cook special food. Parents give children lucky money in red envelopes. Tet is also a time for peace and love. During Tet, friends, relatives, and neighbours give each other their best wishes for the new year. Question23: Tet isn’t an occasion for every Vietnamese to have a good time together. Question24: The shops are crowded with people shopping for Tet. Question25: Everything is free at Tet. Question26: Lucky money is put in red envelopes. Question 27: Tet is a time for love and peace. Question 28: People give each other best wishes for the previous year. Read the passage and choose the best answer for the questions.(8ps) My name is Tam. I'm in the sixth grade at Nguyen Binh Khiem Secondary School. I like to learn Math because it helps me to develop my thinking. I spend much of my time doing Math exercises. I don't like English because remembering English words and structures are very difficult for me. My teacher encourages me a lot. She gives me some English books, and she shows me how to remember words better. I hope that my English will be better in the second semester. Question29: Which grade is Tam in? six B. seven C. eight D. nine Question30: What subject doesn’t he like? Music B. English C. Math D. Literature Question31: Is it difficult for him to remember English words and structures? Yes, it does B. Yes, it is C. No, it doesn’t D. No, it isn’t Question32: What does his teacher give him? a book B. comic books C. math books D. English books E. Writing: Rewrite the sentences.(4ps) Question 33: There are many flowers in our school garden. Our school garden______________________________________________ Question34: No city in Viet Nam is more historic than Hoi An. Hoi An ______________________________________________________ Complete the following sentences. Use the words given. (12ps) Question35: Ha Long Bay / beautiful bay/ Viet Nam. ____________________________________________________________ Question36: It / have/ many islands / caves. ____________________________________________________________ Question37: Tuan Chau/ big / than any islands in Ha Long Bay. ____________________________________________________________ Question 38: Visiting Ha Long you/ can take/ boat ride / the islands. ____________________________________________________________ Question 39: The sea food / delicious/ and the water/ crystal clear. ____________________________________________________________ Question40: I/ have / a holiday / Ha Long this summer. ____________________________________________________________ ĐÁP ÁN BÀI KIỂM TRA HOC KI I MON TIENG ANH No 4 LỚP 6(2018-2019) I. MULTIPLE CHOICE Question Answer Question Answer Question Answer Question Answer 1 D 9 B 17 B 25 F 2 B 10 C 18 B 26 T 3 C 11 A 19 D 27 T 4 D 12 D 20 A 28 F 5 B 13 A 21 D 29 A 6 C 14 B 22 B 30 B 7 B 15 C 23 F 31 B 8 A 16 C 24 T 32 D II. WRITING Question 33: Our school garden has many flowers. Question 34: Hoi An is the most historic City in Viet Nam. Question 35: Ha Long Bay is the most beautiful bay in Viet Nam. Question 36: It has many islands and caves. Question 37: Tuan Chau is bigger than any islands in Ha Long Bay. Question 38: Visiting Ha Long, you can take a boat ride around the islands. Question 39: The sea food is delicious and the water is crystal clear. Question 40: I will have / am having a holiday in Ha Long this summer BGH Nhóm trưởng Người ra đề Lê Thị Hồng Thái Phùng Lệ Minh Cao Thị Thủy

File đính kèm:

  • docxbo_de_kiem_tra_hoc_ki_i_mon_tieng_anh_lop_6_nam_hoc_2018_201.docx