Đề kiểm tra trắc nghiệm môn Tiếng Anh Lớp 6 - Đề số 8 - Năm học 2019-2020 - Trường THCS Sài Đồng (Có đáp án)

I.Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others

1. A. atmosphere B. hear C. beer D. leather

2. A. unfair B. compare C. share D. complain

3. A. enjoyed B. cooked C. looked D. walked

4. A. played B. opened C. wanted D. stayed

II.Choose the word that has different stress from the others

1. A.beautiful B. delicious C. peaceful D. lazy

2. A.fantastic B.basketball C. badminton D. marathon

3. A. career B. athletics C. skateboard D. exciting

4. A. gymnastics B. equipment C. elect D. swimming

 

doc3 trang | Chia sẻ: yencn352 | Ngày: 01/09/2021 | Lượt xem: 74 | Lượt tải: 0download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Đề kiểm tra trắc nghiệm môn Tiếng Anh Lớp 6 - Đề số 8 - Năm học 2019-2020 - Trường THCS Sài Đồng (Có đáp án), để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Sai Dong secondary school No 8 Class 6 Name; The English Test- Grade 6 2019- 2020 I.Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others 1. A. atmosphere B. hear C. beer D. leather 2. A. unfair B. compare C. share D. complain 3. A. enjoyed B. cooked C. looked D. walked 4. A. played B. opened C. wanted D. stayed II.Choose the word that has different stress from the others 1. A.beautiful B. delicious C. peaceful D. lazy 2. A.fantastic B.basketball C. badminton D. marathon 3. A. career B. athletics C. skateboard D. exciting 4. A. gymnastics B. equipment C. elect D. swimming III. Choose the best item among A, B, C or D to complete the sentences: 1. What_________you_________two days ago? A. do – do B. did – did C. do – did D. did – do 2. _________ is your favorite tennis player? – I don't like tennis. A. Where            B. Who                 C. How often        D. How long 3. My brother can't swim _________ he's afraid of water. A. because          B. and                C. but             D. so 4. It was cold, so I_________ the window. A. shut B.was shut C. am shut D.shutted 5. ________ ___ pen is this? Can I borrow it? A. Whose             B. Whom            C. Who             D. Which 6. Where_________your family_________on the summer holiday last year? A. do – go B. does – go C.did – go D. did – went 7. ___________ did you spend in Hanoi? – One week. A. How many     B. How much         C. How long           D. How often 8. I_________to the cinema three times last week. A.was go B. went C. did go D.goed 9.What_________you_________last weekend? A.were/do B.did/did C.did/do D.do/did 10.The police_________on my way home last night. A. was stop B.stopped C.stops D.stopping IV. Find and correct the mistakes We don’t go to school yesterday. A B C D He spent one hour to play soccer with his friends last weekend. . A B C V.Read the passage and decide which answer A, B, C or D best fits each space (1_)________ the United States, many adults and children (2_)________ overweight. Some people eat (3_)________ food at meals. They also eat snacks between meals. Sometimes people eat healthy things like fruit or vegetables (4_)________ many Americans eat a lot of junk food such as cookies, candies and potato chips. Eating junk food can (5_)________ people gain weight. People also gain weight (6_)________ they don’t get enough (7_)________. People need to walk, run, ride bicycles, or walk out in health clubs and gyms. When people exercise, they (8_)________ good and have more energy. A good diet and exercise will help you (9_)________ along and (10_)________ 1.A. On B.In C. At D.From 2.A. is B. was C. were D. are 3.A. too many B. too much C. few D. plenty 4.A. but B. because C. although D. so that 5.A. get B. lead C. urge D. make 6.A. so B. however C. but D. because 7.A. exercises B. work C. money D. energy 8.A. make B. taste C. have, D. feel 9.A. live B. lives C. living D. to living 10.A. health B. saful C. fair D. healthy VI. Choose true, false or no information. When Ana lived in Brazil, she joined a riding club. It was brilliant! She learned how to ride and how to look after a horse. Now she lives in the US and there isn’t a club in her village but it isn’t a problem. Her friend lives on a farm and she has two horses, so twice a week (Wednesdays and Fridays) after school she goes there to ride with her friend. Ana thinks she’s lucky! 1. Ana learned to ride in the US. A. True B. False 2. She also learned how to take care of horses. A. True B. False 3. The village in the US where she lives does not have a riding club. A. True B. False 4. Ana lives on a farm. A. True B. False 5. Ana rides horses at the weekend.           A. True B. False VII. Complete the sentences 1,They/ go/ the zoo/ two months ago. A. They went the zoo two months ago. B. They go to the zoo two months ago. C. They went to the zoo two months ago. 2. You/ watch the football final/ TV/ last night? A. Do you watch the football final on TV last night? B. Did you watch the football final on TV last night? C. Did you watched the football final on TV last night? 3.I/not play/ badminton/ last Sunday/ because/ I/ be/ ill. A. I do not play badminton last Sunday because I am ill. B. I did not played badminton last Sunday because I was ill. C. I did not play badminton last Sunday because I was ill. 4.Lan and her friends / do/ yoga/ the gym/ now A. Lan and her friends are doing yoga and the gym now B. Lan and her friends were doing yoga and the gym now C. Lan and her friends is doing yoga and the gym now 5. We/ study/ how/ surf/ last weekend. It/be/ very interesting. A. We study how to surf last weekend. It is very interesting. B. We studied how to surf last weekend. It was very interesting. C. We are studying how to surf last weekend. It is very interesting Key: I. 1D 2D 3 A 4C II. 1B 2A 3C 4D III. 1D 2B 3A 4D 5A 6C 7C 8B 9C 10B IV. 1 B don’t -> didn’t 2 C to play -> playing V. 1.B 2. D 3.B 4. A 5. D 6. D 7. A 8. D 9. A 10>D VI.Choose true, false or no information. 1B 2A 3 A 4 B 5 B VII. 1, C. 2 B. 3.C. 4.A 5B

File đính kèm:

  • docde_kiem_tra_trac_nghiem_mon_tieng_anh_lop_6_de_so_8_nam_hoc.doc